Studiebijeenkomsten

Er zijn diverse manieren om de Bijbel te ontdekken en te bestuderen.

Een huisgroep is één van de vormen waarop men op een ontspannen manier kan samenkomen om met elkaar te praten en na te denken over geloven, God en het leven.

Er worden verschillende onderwerpen behandeld, aangedragen door de groep. Ook zijn er huisgroepen die  bepaalde thema’s uitgebreid bestuderen en waar het onderwerp (in overleg) vast staat.

Op diverse locaties in de regio Leiden/Voorschoten is het mogelijk om deel te nemen aan een huis/gespreksgroep.

Heeft u vragen of wilt u op een gemoedelijke wijze meepraten dan bent u van harte welkom eens te komen kijken.

Overzicht huis/gespreksgroepen:

Leiden : elke 1ste en derde dinsdag van de maand,  een beginnende groep van ca. 6 a 8 mensen, waarbij de onderwerpen samen gekozen worden. Aanvang 20.00 uur.

Leiden : elke 1ste dinsdag van de maand : een groep van ca. 12/14 mensen waar op dit moment het Bijbelboek ‘Openbaring’ wordt besproken. Aanvang: 19.00 uur.

Voorschoten: elke 2e woensdag van de maand en laatste sabbat van de maand  : een groep van 6 – 12 mensen, waar aan de hand van een boekbespreking diverse gelijkenissen uit de Bijbel worden besproken. De groep begint met een gezamenlijke maaltijd, dit is echter geheel vrijblijvend.

Katwijk:  in overleg

Zoetermeer: Elke laatste vrijdagavond van de maand wordt er bij iemand thuis de sabbat geopend. Hierbij wordt een kort Bijbelgedeelte gelezen, om vervolgens stil te staan bij het begin van de sabbat. In de winter beginnen we met een (eenvoudige) maaltijd.

Ook is het mogelijk om persoonlijk begeleid te worden in een Bijbelstudie.

Heeft u interesse in het bijwonen van een huisgroep of voorkeur voor persoonlijke Bijbelstudie neem dan contact op via het  contactformulier

 

 

Deel dit bericht op facebook of twitterShare on FacebookTweet about this on Twitter