joomla
analytics
Archief
image1 image1 image1 image1

Op sabbat 4 juli mochten we weer een bijzondere doopdienst meemaken. Marianne en Frank besloten dat ze de Heer wilden volgen en voortaan deel wilden uitmaken van onze familie / gemeente.

Ondanks het warme weer was het vol in de kerk en na afloop werd er nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer: Doop Marianne en Frank

Doopdienst Tim

Sabbat 24 mei 2014 mocht de gemeente Leiden opnieuw getuige zijn van een prachtige doopdienst. Tim had besloten om, na jaren trouwe bezoeker te zijn geweest,  er nu 'echt' bij te willen horen. In een ontroerende getuigenis vertelde hij waarom hij juist nu de keuze had gemaakt.  Guisele Berkel verrichtte de doophandeling.

Na afloop was er een gezellige bijeenkomst waar werd genoten van een heerlijke lunch.
Het was de derde keer in korte tijd dat we gebruik maakten van het prachtige mobiele doopvont, beschikbaar gesteld door de Portugese gemeente uit Amsterdam.

Lees meer: Doopdienst Tim

Doopdienst Ginger

15 februari 2013 mocht de gemeente Leiden een mooie doopdienst meemaken van Ginger. Het was de eerste doopverrichting van Guisele Berkel sinds zij in september 2013 werd ingezegend als predikant.

Na afloop was er een gezellig samenzijn waarbij de diaconie voor veel lekkers heeft gezorgd.

Lees meer: Doop Ginger

Inzegening Guisele Berkel en Enrico Karg

Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten heet twee nieuwe predikanten welkom. Op 21 september 2013 werden ds. Enrico Karg en ds. Guisèle Berkel-Larmonie ingezegend tot predikant in een bijzonder dienst in het kerkgebouw van de adventgemeente Den Haag.

De dienst begon met een uitgebreide worship. Hierna gaven de mentoren van de nieuwe predikanten, ds. Jan Koeweiden en ds. Dwight van Ommeren, nog wat laatste advies en bemoediging. Ds. Van Ommeren gaf zeven tips voor succes in de bediening als predikant. Ds. Koeweiden sprak vol humor over hoe, in deze tijd van financiële en sociale crisis, het ambt van predikant een topbaan is, omdat het een baan voor het leven is. Ds. Koeweiden en ds. Van Ommeren vroegen ook een bijzondere zegen voor de twee jonge predikanten, waarna ds. Jurriën den Hollander, departementshoofd van Persoonlijke Ontwikkeling, de zegen over de twee uitsprak.

Lees meer: Inzegening Guisele Berkel en Enrico Karg

template joomla gratistemplate joomla 3
2018  Adventkerk Leiden