joomla
analytics
Archief
image1 image1 image1 image1

Na een periode van 4 1/2 jaar onze gemeente te hebben gediend is er tijdens een speciale dienst in november afscheid genomen van onze plaatselijke predikant Ds. G. Berkel en mochten wij Ds. W. Altink verwelkomen. 

       

 

Op sabbat 4 juli mochten we weer een bijzondere doopdienst meemaken. Marianne en Frank besloten dat ze de Heer wilden volgen en voortaan deel wilden uitmaken van onze familie / gemeente.

Ondanks het warme weer was het vol in de kerk en na afloop werd er nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer: Doop Marianne en Frank

Doopdienst Tim

Sabbat 24 mei 2014 mocht de gemeente Leiden opnieuw getuige zijn van een prachtige doopdienst. Tim had besloten om, na jaren trouwe bezoeker te zijn geweest,  er nu 'echt' bij te willen horen. In een ontroerende getuigenis vertelde hij waarom hij juist nu de keuze had gemaakt.  Guisele Berkel verrichtte de doophandeling.

Na afloop was er een gezellige bijeenkomst waar werd genoten van een heerlijke lunch.
Het was de derde keer in korte tijd dat we gebruik maakten van het prachtige mobiele doopvont, beschikbaar gesteld door de Portugese gemeente uit Amsterdam.

Lees meer: Doopdienst Tim

Doopdienst Ginger

15 februari 2013 mocht de gemeente Leiden een mooie doopdienst meemaken van Ginger. Het was de eerste doopverrichting van Guisele Berkel sinds zij in september 2013 werd ingezegend als predikant.

Na afloop was er een gezellig samenzijn waarbij de diaconie voor veel lekkers heeft gezorgd.

Lees meer: Doop Ginger

template joomla gratistemplate joomla 3
2018  Adventkerk Leiden