joomla
analytics
Na de conferentie
image1 image1 image1 image1 image1 image1

Na de conferentie:

Het waren drukke dagen voor de adventgemeenten van Groningen, Apeldoorn en Leiden. Zij organiseerden de conferentie Geloof en Wetenschap van 28 augustus tot en met 2 september. Wat gebeurde er met de dinosauriërs? En hoe zit het met de fossiele bossen van Yellowstone, waarom is er een heelal, geloven met en zonder bewijs, genen en grappen in de natuur en de oorsprong van de hoge zoutbergen in de Nederlandse ondergrond. Dat en meer onderwerpen werden behandeld tijdens conferentie.

Gasten en waardering

De gemiddelde waardering voor sprekers en onderwerpen kwam op een 8, en er waren veel gasten aanwezig –Groningen mocht op de woensdagavond maar liefst 31 gasten ontvangen. Ook op sabbat (zaterdag) bezochten meerdere gasten de dienst. Ook voor de kerkleden was het een positieve ervaring; het organiseren zorgt voor saamhorigheid en voor Leiden kwam er ook hulp van gemeenten uit de omgeving.

De lezingen hadden effect: ‘Ik hoorde dat er zeker twee mensen zijn die aanvankelijk sceptisch binnen kwamen, maar die nu aan het denken zijn gezet’, liet iemand weten. En dat was niet de enige positieve reactie. De organiserende gemeenten kregen complimenten voor de organisatie, feedback dat mensen het interessant vonden en het feit dat sommige gasten naar de dienst kwamen was natuurlijk een enorme opsteker.

Website

Vanaf nu is het tabblad ‘Na de conferentie’ beschikbaar op de website. Hier zijn de opnames van de presentaties te vinden, powerpointpresentaties en vragen en antwoorden naar aanleiding van de lezingen.

Bekijk hier de website

template joomla gratistemplate joomla 3
2017  Adventkerk Leiden