joomla
analytics
Nieuws
image1 image1 image1 image1

 

De Adra kerstdozen gaan dit jaar weer naar Servië om de kinderen een onvergetelijke kerst te geven.

Vanaf sabbat 15 september kunt u weer lege kerstdozen meenemen om te vullen voor weeskinderen, Roma zigeunerkinderen of gehandicapte en zieke kinderen.  Gelijk met de dozen krijgt u een lijst waarop staat wat u in de dozen kunt doen. De transportkosten naar Servië bedragen € 5,00 per doos. Uiterlijk sabbat 3 november kunnen de volle dozen weer ingeleverd worden.


 
Kerstdozen versieren op 30 september
 
Evenals vorig jaar gaan we weer gezamenlijk kerstdozen versieren in de molen in Katwijk bij Carita op zondagmiddag 30 september vanaf 2 uur. Voor de kinderen in Servië is het heel leuk om een geverfde of beplakte doos te krijgen. Iedereen kan hieraan meedoen. Na afloop zal er een maaltijd zijn, bij mooi weer een barbecue. U kunt zich hiervoor opgeven bij Carita of Joke, of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over de kerstdozen Adra

 

Met ingang van 1 maart 2018 heeft de gemeente Leiden een nieuw onderkomen gevonden voor haar wekelijke samenkomsten.

Na een lange zoektocht in en rond Leiden is er een prachtig kerkgebouw gevonden in Oegstgeest, 'de Regenboogkerk',  die goed bereikbaar is en veel ruimte heeft.

Voorlopig gaat het om een proefperiode van 4 maanden.

De Regenboogkerk is vanuit station Leiden centraal bereikbaar met de bussen 20 en 21.  Met de auto komt men er via de A44 of via de Willem de Zwijgerlaan/ Oestgeesterweg/Warmonderweg.

Adres: Mauritslaan 12, 2341 EM Oegstgeest

   

 

  regenboogbinnen3

 

 

 

 

 

De boeken en dvd's  die wij in onze bibliotheek hebben zijn tijdelijk niet beschikbaar in ons gebouw i.v.m. de komende verhuizing.
Het materiaal kan nog wel geleend worden, bekijk hiervoor online de collectie 
download  hier de map met alle informatie  :  bilbiotheek

Contact kan opgenomen worden via mail  of via Adrie.

Op onze studiesite staan ook diverse boeken (epub)  en DVD's die gedownload of bekeken kunnen worden : studiesite

Sinds kort is er een nieuwe website van de ZDA Leiden : Studie ZDA . Hier zijn diverse Bijbelstudies te vinden, die te gebruiken zijn voor persoonlijke studie, maar ook voor kleine groepen, waaronder powerpointpresentaties en dvd's.
De site zal regelmatig voorzien worden van nieuw materiaal.

Klik op de banner om de site te bekijken.

bannerwebsitestudietekst

template joomla gratistemplate joomla 3
2018  Adventkerk Leiden