joomla
analytics
Ongecategoriseerd
image1 image1 image1 image1

Wilt u contact opnemen met onze gemeente dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontdek de speciale zegen van de sabbat.
Wij vieren de sabbat van zonsondergang tot zonsondergang, dus vanaf vrijdag avond tot zaterdag avond.

Op sabbat (zaterdag) komen wij samen voor de kerkdienst. Een mooi moment om je bewust te zijn van de aanvang van de sabbat, is om de sabbat gezamenlijk te openen op vrijdag (avond). Dit kan je doen met je gezin, of met een aantal mensen, vrienden of bekenden.
Voor mensen die deze gelegenheid niet hebben, willen wij eens per maand (1ste vrijdag van de maand) met elkaar de sabbat openen bij iemand thuis. We lezen met elkaar een stukje uit de Bijbel, praten hier over na, of bespreken een ander onderwerp uit de Bijbel.

Wat voorop staat is : God ontmoeten aan het begin van Zijn heilige dag, samen met anderen je verdiepen in de Bijbel en in gebed gaan en je hierdoor voor te bereiden op de Sabbat.

Heeft u belangstelling om een keer te komen? Van harte welkom! Neem contact op via het contactformulier.

Op deze pagina staan diverse E-boeken die gedownload kunnen worden (epub formaat). Deze kunnen gelezen worden op een E-reader of op een tablet/mobiele telefoon.

Ook is het mogelijk deze bestanden op uw pc/laptop te lezen, download daarvoor het programma: Adobe Digital Editions

 

Misvattingen over de eindtijd - Steve Wohlberg

 

Op geen enkel onderdeel van het Christendom bestaan méér verkeerde uitleggingen dan op het punt van profetieën. Helder en met Bijbelse nauwkeurigheid laat Misvattingen over de Eindtijd zien, dat er op dit moment enorme misvattingen de media overstromen. En dat geldt ook voor veel sensationele publicaties over de profetieën in onze tijd.

Dit boek onderzoekt nauwkeurig de fijn uitgesponnen, maar verzonnen theorieën over de Geheime Opname, over de Zeven jaar van Benauwdheid, over de antichrist en over de moderne Joodse staat. Dit boek is geen nieuwigheid. Het is onderbouwd met beproefde leeropvattingen van veel van de meest beroemde geleerden binnen het Christendom. Dit boek laat de Bijbel voor zichzelf spreken over verleden, heden en toekomst.

Download het boek hier:  Misvattingen over de eindtijd

of klik op het plaatje - Geschikt voor Ereader, Ipad, of Androïd

 

 

De weg naar Christus – E.G. White

De weg naar Christus - E.G. White

 

De titel van dit boekje maakt duidelijk waarvoor het geschreven is: Het richt ons allen op Jezus, de Enige die in ieders noden kan voorzien. Hij leidt de voeten van de hulpelozen, benauwden en twijfelachtigen stap voor stap naar ‘het pad van werkelijke vrede’. Deze rust en vrede zijn alleen te verkrijgen door zich volkomen over te geven en te vertrouwen op de onwankelbare reddende genade en de vasthoudende kracht van de Vriend van zondaars. De liefdevolle Verlosser zegt tot elk oor: ‘Kom tot Mij.’ Zijn hart gaat vol liefde uit naar allen die van God zijn afgedwaald. Volg deze schreden naar Christus door diep in thema’s te bestuderen zoals ‘Berouw’, ‘Toewijding’, ‘Geloof en aanvaarding’, ‘Groeien in Christus’, ‘Het kennen van God’, etc.

Download het boek hier:  De weg naar Christus
of klik op het plaatje – Geschikt voor Ereader, Ipad, of Androïd

 

 

 

 

Het maakt wel uit wat je gelooft - Reinder Bruinsma

Van dit populaire boekje verscheen een aantal drukken. In een tiental hoofdstukken wordt in gemakkelijk leesbare stijl uiteengezet waar het in het adventisme om gaat.

Het werd geschreven door dr. Reinder Bruinsma.
In 2016 is hier een Ebook versie van verschenen.

Download het Epub boek hier: het-maakt-wel-uit-wat-je-gelooft
(of klik op het plaatje)  - Geschikt voor Ereader, Ipad, of Androïd

 

 

 

 

 

De dag die God schiep - Reinder Bruinsma

De dag die God schiep

 

In den beginne schiep God de aarde. We vinden daar de indeling van dagen. Eén dag werd benoemd; de zevende dag, de sabbat. Wat is de betekenis van de sabbat? Hoe dacht Jezus over de sabbat? Waarom gingen mensen de zondag vieren? Welke dimensies heeft sabbatviering vandaag en in de toekomst?

Originele uitgave 1988, uitgegeven als Ebook: april 2016

Download hier het epub boek, (of klik op het plaatje) -  geschikt voor Ereader, Ipad en Androïd

 

 

 

 

 

Een sabbatsreis van Genesis naar Openbaring, Ingrid Wijngaarde

Door de invloed van het christendom is de zondag de algemeen aanvaarde rustdag. De Bijbel, de norm voor de christen, geeft echter geen enkele aanwijzing voor de zondagsrust. De enige dag die apart gezet als geheiligd en gezegend, is de zevende dag van de week, de zaterdag of de sabbat.

De schrijfster van dit boek neemt u mee op reis langs vrijwel alle Bijbelteksten die van belang zijn voor een beter begrip van het doel en de betekenis van de zevende-dags sabbat.
In directe en eenvoudige taal, bespreekt ze de teksten; neemt ze de belangrijkste argumenten voor zondagviering onder de loep; presenteert ze inzicht in de geschiedenis en de feiten van de zondagsviering en geeft ze tips voor een praktische benadering van de christelijke sabbatviering.
Een boek dat u, voor wat betreft de Bijbelse rustdag, met beide benen terug op de grond zet!

Download hier het E-book Een sabbatsreis van Genesis naar Openbaring (of klik op het plaatje) - geschikt voor Ereader, Ipad en Androïd

 

 

De waarheid telt - Prof. Walter Veith

Nooit eerder is het geloof in het Woord van God zo ondermijnd als tegenwoordig. We leven in een eeuw van compromissen. In het belang van vrede en harmonie wordt de waarheid vaak opgeofferd. Er wordt beweerd dat alle religies gelijk zijn en dat ondanks de verschillen in leer en aanpak ze allemaal naar God leiden. Deze gedachte heeft geleid tot grotere samenwerking tussen godsdiensten, en binnen het christendom zelf worden de oude strijdpunten begraven! De waarheid van de Bijbel wordt getoetst in het licht van de vervulling van de profetieën en de grote archeologische ontdekkingen van onze tijd. Bovendien worden de profetieën van Daniël en de Openbaring betreffende onze tijd behandeld in het licht van de huidige situatie in de wereld. Wij geloven dat Gods waarheid uiteindelijk zal triomferen. Hij is absoluut betrouwbaar en de weg waarop Hij ons uitnodigt te gaan is het reizen waard.

Download hier het E-book (epub) Walter Veith - De Waarheid Telt  (of klik op het plaatje)  - geschikt voor Ereader, Ipad en Androïd

Of bestel het boek bij 'Bazuin te Sion'

 

 

 

'Ongelooflijk' - Rudy Dingjan

Dit boek geeft in korte hoofdstukjes van twee pagina’s weer waar liefde vandaan komt. Liefde blijkt tweedehands te zijn. En eigenlijk kan dat ook niet anders, want de mens is geschapen naar Gods evenbeeld en God is liefde. Die liefde kunnen we doorgeven.

Rudy Dingjan brengt op heldere wijze naar voren dat de liefde van God komt. God is op ongelooflijke wijze op zoek naar de mens.

Het boek neemt ons mee op reis van Genesis tot en met Openbaring, om te ontdekken wie God nu eigenlijk is en waar hij voor staat. De conclusie is de titel van dit boek geworden: Ongelooflijk!

Uitgegeven door het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten in Nederland.

Het boek is te downloaden op www.ongeloofijk.info

Hier kunt u de diverse flyers van Signs downloaden, klik hiervoor op het plaatje.

U kunt ook een complete set flyers bestellen, neem hiervoor contact op via het  contactformulier. Deze worden u kostenloos toegezonden.

 

 

 

 

template joomla gratistemplate joomla 3
2018  Adventkerk Leiden